Inapoi la pagina precedenta

Oportunitati de afaceri

Oferta soft Matchmaking - CCI Constanta

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa implementează proiectul ”Chambers of Commerce Bulgarian and Romanian for Cross-Border Cooperation” care urmăreşte crearea a două centre de cooperare economică pentru furnizarea de servicii de informare, asistenţă, consiliere şi sprijin firmelor interesate în dezvoltarea de relaţii de afaceri transfrontaliere. Printre serviciile oferite de cele două centre Bu.Ro.Coop se numără servicii de marketing şi participare la tărguri.

În acest sens, pentru susţinerea activităţii de organizare de târguri destinate mediului de afaceri româno-bulgar, prin proiect se intenţionează achiziţionarea unui software de matchmaking. Funcţiunea acestui software este de a selecta automat companii din Constanţa şi Dobrici interesate în internaţionalizarea afacerii şi încheierea de parteneriate de afaceri în context transfrontalier, în baza preferinţelor exprimate de aceste compani.

Pentru detalii descaracati cererea de oferta in format PDF

Ești aici: Home Diverse Oferta soft Matchmaking - CCI Constanta

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi640
mod_vvisit_counterIeri371
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana1011
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5392
mod_vvisit_counterAceasta Luna19566
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1039468

Online Acum: 18
IP-ul Dumneavoastra: 54.81.73.2
,
Astazi: October 23, 2017