Inapoi la pagina precedenta

Oportunitati de afaceri

Prezentare firmei” Almix USA”-Singapore utileje pentru preparare amestecuri de asfalt rutie

 

Prezentare firmei” Almix USA”-Singapore

 

Produs:utileje pentru preparare amestecuri de asfalt rutier

 

In calitate de reprezentant oficial al firmei “Almix Asia/Singapore-USA”avem satisfactia sa va prezentam productia asa cu urmeaza.

 

Firma “Almix Co”este la un loc de frunte in USA specializata in exclusivitate si numai in producerea de utilaje destinate prefabricarii de amestecuri de asfalt rutier cu experienta de 50 ani in domeniul.Avem livrate utilaje in diferite parti ale lumii inclusiv cu conditii climaterice extreme ex.Arabia Saudita,Rusia,USA,Canada,Orientul Indepartat si altele,mentionand ca acestea lucreaza sigur si eficient.Firma produce 46 de tipuri utilaje ipartite in 8 subgrupe tehnologice cu productivitate cuprinsa intre 40t/ora pana la 500t/ora.

Pentru orientarea Dvs. Preturile aprocsimative pntru utilaje montate pe camioane sant:

-De la 650 000-750 000 usd pentru 50-70t/ora pana la

1 750 000-1 950 000usd 180-220t/ora in functie de  configuratie

-Pentru utilaje stationare /module in containere/

De la 700 000usd -60-100t/ora pana la 1 900 000usd 220-260t/h.

Preturile aproximative includ:pretul utilajelor,transport, asigurare,montaj la fata locului,punere in productie si scolarizare personalului.

-Termeni de livrare-de la 2,5 luni pana la3-4 luni functie de configuratie.

-Conditii de plata-se supun unor discutii concrete

Toate ofertele si specificatii tehnice,precum semnarile de contracte se fece direct cu producatorul “Almix Co” In cursul alegerii va rugam sa aveti in vedere urmatoarele avantaje:

-Pentru tipul mobil “TP”-nu se prevede construirea din beton armat a fundament.Toate tipurile de utilaje se livreaza pe fundamet metalic-este necesar locul sa fie netezit tasat- timp de montaj in total 8-10zile lucratoare.

-Pentru tipul stationar/containere de tipul “ALB”-nu se prevede tragerea de cabluri,suduri si activitati care necesita timp si manopera de montaj.

Toate legaturile,interconecsiuni sant mehanice de tip “PLUG&PLAY”care permite montaj /demontaj si transportare rapida.Timp aproximativ de montaj 12-14zile.

-TOATE modele sant prevazute cu sisteme computerizate de ultima ora cu posibilitate in regim non-stop 24h on-line

legatura directa prin Internet cu centru de service si consultanta in Singapore acces la parametri de functionare si testare utilajelor cu scopul diagnosticarii,indiferent unde se afla utilajul.

-Cu scopul mentinerii unei calitati ireprosabile TOATE utilajele se livreza cu certificat 'MATERIALS TRACEABILITY CERTIFICATE-MATERIAL MILL CERTIFICATE'

-Serviciile in termenul garantiei se dupa se executa decatre ing. Firmei “a,centrul de service 'Almix'Singapore si USA,precum si piesele de schimb.

Oferte concrete se pun la dispozitie in cazul unui confirmat interes. 

 

 

Detalii Almix - descarca aici

KASI Automation'Ltd.-Varna,Bulgari

 

Persoana de contact: Vl. Zarev

 e-mail: 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 web: www.kasi-bg.eu

 

 tel : 00359 887 28 88 18


 

 

Ești aici: Home Diverse Prezentare firmei” Almix USA”-Singapore utileje pentru preparare amestecuri de asfalt rutie

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi5
mod_vvisit_counterIeri371
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana376
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5392
mod_vvisit_counterAceasta Luna18931
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1038833

Online Acum: 7
IP-ul Dumneavoastra: 54.224.155.169
,
Astazi: October 23, 2017
Threesome