Inapoi la pagina precedenta

Oportunitati de afaceri

VIFEZA conducte de canalizare

 

Scurta prezentare a firmei”VIFEZA”s.l.

 

Firrma”VIFEZA”S.L.este de origine spaniola,fondata prin 1970 care de la bun inceput acorda atentia deosebita utilajelor de fabricare unor produse din beton, in special a conductelor de canalizare,cu timpul devenind lider in acest sector.

 

In cadrul succesului in primi ani de activitate indreptat spre afirmare pe piata multor state,firma”VIFEZA”a reusit sa livreze si instaleze utilaje in toata lume.

 

Astazi utilajele firmei “VIFEZA” enumara mai mult de o mie amplasate pe cele cinci continente.

 

Dupa etapei de afirmare,activitatea firmei a fost diversificata si structurata cu ajutorul resurselor tehnice si clasificarea inalta a personalului tanar si intreprinzator in urmatoarele directii:

-Utilaje pentru fabricare de conducte pentru canalizare din beton masiv si armat,practic cu asortiment fara limite,care acopera toate cerintele pietii.

-Utilaje pentru fabricare unor armaturi sudate electric destinate productiei de conducte.Mai tarziu sand incluse si utilaje de piloni patrati si rotunde.

-Utilaje universale pentru fabricare tot felul depiese din beton.

Aceasta gama de produse acopera practic o infinitate de forme si marimi incepand de la cele mai mici pana la dimensiuni 6,00X4,00X2,00 m.Toate acestea cu un inalt nivel de poductivitate si eficienta pentru client.

Ca sfarsit a ciclului tehnologic firma”VIFEZA” produce si livreaza utilaje aucsiliare destinate verificari produselor,permiabilitatea a apa,curatarea fetelor de etansare,forme turnare etc.legate cu productie si cerintele clientului.

 

Firma”VIFEZA”in fiecare an  proiecteaza si produce modele noi de utilaje,iar actiunile in proiectare si dezvoltare a echipei ne permite sa continuam mentinerii unui nivel inalt si sa prezentam clientilor traditia si siguranta in angajamentelor noastre,folosind cea mai buna tehnologie de fabricatie,lucrand cu parteneri nostri includem in utilajele noastre elemente de cea mai buna calitate.

 

Tehnicieni nostri stau tot timpul na dispozitie clientilor pentru rezolvarea unor probleme sau gasirii solutii petru cerinte noi.

In acelasi timp asiguram scolarizarea personalului de productie.

 

Unitatea noastra de productie este situata pe un teren 20 000m2, din care aproximativ 8 000m2 sant acoperite.Din cauza nivelul inalt de automatizare in productia de utilaje sant ocupate 70 pers. Si indirect inca 30.

 

Firma “VIFEZA” dispune de 20 reprezentante in tara si strainatate iar pentru Bulgaria si Romania reprezentantul nostru este:

“KASI Automation”SRL,9000 Varna,str.Kozlodui N 52

tel.00359 52 607 777.

 

Cu utilajele noastre se pot produce urmatoarele tipuri de produse:

-conducte

-inele

-corpuri conice

-traverse

-elemente de siguranta pe magistrale

-alte elemente ptr.infrastructura

Ptr. Alte informatii va stam la dispozita

Detalii VIFEZA- descarca aici

 

KASI Automation'Ltd.-Varna,Bulgaria

Persoana de contact: Vl. Zarev

 e-mail: 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

web: www.kasi-bg.eu


tel : 00359 887 28 88 18

 


 

Ești aici: Home Diverse VIFEZA conducte de canalizare

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi25
mod_vvisit_counterIeri859
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana5368
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta6815
mod_vvisit_counterAceasta Luna18531
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1038433

Online Acum: 8
IP-ul Dumneavoastra: 54.162.154.91
,
Astazi: October 21, 2017
Threesome