Inapoi la pagina precedenta

Oportunitati de afaceri

Propunere de colaborare cu firma americana in domeniul tesaturilor si articolelor de imbracaminte

CATRE TOTI CEI INTERESATI:

 

Va aduc la cunostinta, prin prezenta, despre interesul manifestat de catre o firma de confectii si textile din New York pentru a intra in legatura cu producatori romani de tesaturi si articole de imbracaminte (nu intermediari!), pentru realizarea unor astfel de produse in tara noastra (producatorii de pulovere si rochii tricotate sunt vizati in mod special).

In masura in care aceasta solicitare prezinta interes pentru compania dvs., va rog a-mi comunica, in cel mai scurt timp posibil, datele dvs. de contact (persoana de contact cu cunostinte de limba engleza) si o scurta prezentare, in limba engleza, a firmei dvs, in vederea facilitarii comunicarii directe cu reprezentantii companiei americane.

 

Cu stima,

 

Razvan Dumitrescu

Consul for Economic Affairs

 

Consulate General of Romania

Economic Office

200 E 38th Street

New York, NY 10016

 

Ph:   212-681-1988

Fax: 212-681-2864

Cell: 917-434-1651

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ești aici: Home Diverse Propunere de colaborare cu firma americana in domeniul tesaturilor si articolelor de imbracaminte

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi635
mod_vvisit_counterIeri371
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana1006
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5392
mod_vvisit_counterAceasta Luna19561
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1039463

Online Acum: 20
IP-ul Dumneavoastra: 54.81.73.2
,
Astazi: October 23, 2017