Inapoi la pagina precedenta

Judetul Neamt la Targul de Turism de la Berlin

Eveniment dedicat specialiştilor în domeniu, Bursa Internaţională de Turism (ITB) de la Berlin, eveniment cunoscut sub numele de Târgul de Turism de la Berlin, este prin excelenţă locul în care se construiesc şi consolidează relaţii de business între tour-operatori din diferite state, care se finalizează concret cu mai mulţi bani de la an la an, aduşi în ţară de turiştii străini, proveniţi din piaţa germană, în principal. Miza e foarte mare (şi) pentru că nemţii sunt în topul celor mai mari consumatori de turism din Europa, drept care mai toate statele participante la Târg îi curtează cu oferte cât mai nişate şi aplicate nevoilor lor. Performanţa evenimentului din acest an, concretizată în turişti noi aduşi pe piaţa locală, se va vedea abia începând cu 2012, au explicat specialiştii prezenţi la Târg.

Târgul Internaţional de Turism de la Berlin este cel mai mare eveniment de profil din lume şi a avut loc în perioada 9-13 martie.

Piatra-Neamţ, prima oară la Târg, vede cu cel puţin 5% mai mulţi turişti străini aduşi în judeţ, exclusiv din participarea la Târgul de la Berlin.

Piatra Neamţ e reprezentată la Târg de Consiliul Judeţean al judeţului Neamţ. Oficialii CJ au spus că se aşteaptă ca numărul turiştilor străini care vor cumpăra pachete turistice în Neamţ să urce cu cel puţin 10% în 2012, faţă de 2011, exclusiv prin participarea la târguri şi evenimente de profil desfăşurate pe tot parcursul anului 2011. Dintre aceştia, minimum 5% vor fi vânaţi exclusiv la Târgul de la Berlin şi vor fi, cel mai probabil, nemţi. Oficialii CJ Neamţ plusează: în 2012 văd cu minimum 50% mai mulţi turişti români şi străini în Piatra-Neamţ, raportat la 2011.

 

Ca element distinctiv în peisajul Târgului, Neamţul întâmpină turiştii cu o frescă de dimensiuni impresionante, pictată în timp real de un artist din judeţ.

Cei mai mulţi turişti străini care vin acum în Neamţ sunt spanioli, italieni şi israelieni, explică oficialii CJ.

Sursa www.money.ro

Ești aici: Home Despre Noi Despre Neamt Turism Judetul Neamt la Targul de Turism de la Berlin

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi232
mod_vvisit_counterIeri1065
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana2967
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta6815
mod_vvisit_counterAceasta Luna16130
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1036032

Online Acum: 8
IP-ul Dumneavoastra: 54.157.81.13
,
Astazi: October 18, 2017
Threesome