Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Proiect ''SCHEMA DE GARANTARE PENTRU TINERET''- stagii de mentorat pentru copiii institutionalizati din judetul Neamt

      Camera de Comert si Industrie Neamt in parteneriat cu Asociatia Ecoforest Neamt, Institutia Prefectului Judetului Neamt si Autoritatea Judeteana de Asistena Sociala si Protecta Copilului implementeaza incepand cu luna octombrie 2013 proiectul "Stabilirea unui parteneriat pentru realizarea unei scheme de garantare pentru tineret in Judetul Neamt- Romania". Proiectul este finantat de Uniunea Europeana in cadrul actiunii pregatitoare "YOUTH GUARANTEE", VP/2012/012 aprobat prin acordul de finantare VS/2013/0225.

      Obiectivul proiectului este sprijinirea tinerilor care au părăsit sau urmează să părăsească sistemul institutional de protecție, în vederea integrării socio-profesionale.

      Grupul tinta este format din circa 100 tineri cu vârste între 16 și 24 ani care au părăsit sau urmează să părăsească sistemul de protecție instituționalizat din județul Neamț, din care se vor selecta 14 tineri pentru aplicarea „Schemei de garantare pentru tineret”.

      Schema de garantare pentru tineret isi propune consolidarea abilitatilor tinerilor de a lua o decizie informata si constienta privind alegerea carierei, a profesiei ori a locului de munca.

Pentru a oferi acestor tineri posibilitatea de a lua un contact direct cu piața muncii va rugam sa ne sprijiniti in demersul nostru de a organiza stagii de mentorat de 5 zile cu o durata de 6 ore pe zi in perioada vacantei de vara, in cadrul firmei dumneavoastră. Numărul de persoane care vor participa la stagiul de mentorat rămâne la latitudinea dumneavoastră.

     Informatiile privind firmele care vor sprijini Schema de garantare pentru tineret vor fi publicate pe site-ul dedicat proiectului http://www.youthguarantee.ccint.ro/ la secțiunea FIRME PARTENERE pentru a putea fi contactate de grupul ținta.

     Va rugam sa completati formularul de adeziune la Schema de garantare pentru tineret, accesand http://www.youthguarantee.ccint.ro/.

     Pentru informatii suplimentare:
     - persoane de contact: Mihaela Constantinescu sau Ana Ciobanu
     tel: 0233/ 216663

Ești aici: Home Stiri si evenimente Proiect ''SCHEMA DE GARANTARE PENTRU TINERET''- stagii de mentorat pentru copiii institutionalizati din judetul Neamt

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi231
mod_vvisit_counterIeri1065
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana2966
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta6815
mod_vvisit_counterAceasta Luna16129
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1036031

Online Acum: 9
IP-ul Dumneavoastra: 54.157.81.13
,
Astazi: October 18, 2017
Threesome