Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Forumul de Afaceri U.E. - Africa_31 martie-1 aprilie 2014

Camera de Comert si Industrie Neamt, din partea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei - Camera Nationala, are placerea de a va face cunoscut ca, in zilele de 31 martie – 1 aprilie 2014, va avea loc la Bruxelles Forumul de Afaceri U.E. – Africa  organizat cu prilejul Summit-ului U.E.- Africa cu tema “Investind in oameni, prosperitate” .

Conform comunicarilor Ministerului Economiei, Programul evenimentului va cuprinde sesiuni plenare pe teme diferite vizand viitorul regimului comercial U.E.- Africa, precum si mese rotunde, discutii bilaterale si valorificari de oportunitati de colaborare UE – Africa,  inclusiv proiecte de investitii cu finantari europene.

Summit-ul se va bucura de prezenta unor  Inalte personalitati dintre care mentionam: E.S. Presedintele permanent al Consiliului European, Domnul Herman Van Rompuy, E.S.Presedintele Comisiei Europene, Domnul Jose Manueal Barroso, E.S. Presedintele Republicii Africa de Sud, Jacob Zuma, Sefi de State sau de Guverne, precum si ministri ai cometului din tarile U.E. si Africa.

Site-ul dedicat Forumului de Afaceri este: www.euafrica-businessforum.eu.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Directia reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, dna Daniela Paul, Consilier, telefon 021.3190088, fax: 021.3117512. 

 

 

Ești aici: Home Stiri si evenimente Forumul de Afaceri U.E. - Africa_31 martie-1 aprilie 2014

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi145
mod_vvisit_counterIeri856
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana2508
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5172
mod_vvisit_counterAceasta Luna16106
mod_vvisit_counterLuna Trecuta21633
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori986895

Online Acum: 9
IP-ul Dumneavoastra: 54.156.32.80
,
Astazi: August 23, 2017