Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Conferinta privind Turismul Maritim si de Coasta- 10-11 martie 2014,Atena

Camera de Comert si Industrie Neamt, din partea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei - Camera Nationala, are placerea de a va face cunoscuta oportunitatea de a participa la Conferinta de Inalt nivel privind Turismul Maritim si de Coasta si Cresterea Albastra si la Intalnirile B2B destinate companiilor grecesti si internationale, ce vor avea loc in perioada 10 - 11 martie 2014, la Atena, Grecia.

Evenimentul este organizat de Vicepresedintele Comisiei Europene, Domnul Antonio Tajani, Comisionarul Maria Damanaki si Presedintia Elena a Uniunii Europene reprezentata prin Ministrul Turismului, Doamna Olga Kefalogianni.

Mediul de afaceri din Grecia a intalnit multe provocari in ultima perioada, insa in prezent ofera multe oportunitati de dezvoltare a afacerilor si reprezinta un potential ridicat de investitii. In acest sens, evenimentele reiterate se vor axa pe urmatoarele domenii de interes: agro-alimentar, piscicultura, biotehnologie, energie, IT&C si turism

Mai multe detalii despre acest eveniment se pot obtine de la Domnul Petru Russu, Consilier, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  .

Ești aici: Home Stiri si evenimente Conferinta privind Turismul Maritim si de Coasta- 10-11 martie 2014,Atena

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi142
mod_vvisit_counterIeri856
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana2505
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5172
mod_vvisit_counterAceasta Luna16103
mod_vvisit_counterLuna Trecuta21633
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori986892

Online Acum: 9
IP-ul Dumneavoastra: 54.156.32.80
,
Astazi: August 23, 2017