Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Pregatirea de manageri uzbeci- implementarea programului Uniunii Europene

Camera de Comert si Industrie a Romaniei - Camera Nationala are placerea de a va informa, prin amabilitatea Ambasadei Romaniei la Taskent, despre implementarea programului Uniunii Europene pentru pregatirea de manageri uzbeci in Statele membre, program organizat in perioada 2014 – 2016.

Acest program este finantat de Uniunea Europeana si implementat de un consortiu condus de o companie din Grecia alaturi de Camere de Comert si Industrie din Marea Britanie si Franta.

Principalul scop al programului reiterat il reprezinta crearea prin intermediul stagiilor de pregatire, destinate managerilor de IMM-uri din Uzbekistan, a unor contacte intre firmele uzbece si cele europene. Mentionam de asemenea ca stagiile vor avea durate intre 2 si 4 saptamani, iar in ceea ce priveste cheltuielile, acestea vor fi suportate de UE si partial de stagiarii uzbeci.

            De asemenea, informatii aditionale referitoare la situatia economica din Uzbekistan si cooperarea economica si comerciala a acestui stat cu tari terte, respectiv informatii cu privire la programul Uniunii Europene pot fi regasite in cele doua anexe.

 

Mai multe detalii despre acest proiect se pot obtine de la dl. Petru Russu, Consilier, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Descarca Fonduri UE

Descarca Uzbek_perspective 

Ești aici: Home Stiri si evenimente Pregatirea de manageri uzbeci- implementarea programului Uniunii Europene

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi231
mod_vvisit_counterIeri1065
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana2966
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta6815
mod_vvisit_counterAceasta Luna16129
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1036031

Online Acum: 9
IP-ul Dumneavoastra: 54.157.81.13
,
Astazi: October 18, 2017
Threesome