Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Forum de afaceri India Europa Centrala, 27 - 28 martie 2014

              Avem placerea sa ne adresam dumneavoastra si sa va informam ca Federatia Indiana a Camerelor de Comert si Industrie – FICCI a demarat un proiect care consta in organizarea la New Delhi, in perioada 27 – 28 martie 2014, a unui Forum de afaceri axat pe dezvoltarea relatiilor economice si de cooperare ale Indiei cu tarile din Europa Centrala cu denumirea „India – Central Europe Business Forum”.

 Aceasta initiativa are la baza interesul si disponibilitatea crescanda a mediului de afaceri indian catre parteneri si oportunitati de afaceri din tari aflate in aceasta regiune, iar FICCI si-a propus sa initieze acest proiect care sa evalueze, largeasca si sa consolideze aceste relatii, prin crearea unui cadru propice si atractiv de a aduce impreuna operatorii economici indieni, cu cei din Europa Centrala. FICCI a demarat deja pregatirile pentru organizarea acestei actiuni la care sunt invitati sa participe demnitari, autoritati, directori de firme, operatori economici, reprezentanti de companii si oameni de afaceri din tari precum: Romania, Polonia, Ungaria, Slovenia, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Estonia, Croatia, Turcia etc.

Pentru acest obiectiv, FICCI a obtinut sprijinul si implicarea Ministerului indian al Afacerilor Externe care va fi co-organizator al evenimentului. Manifestarea respectiva, care isi propune sa asigure o platforma institutionalizata pentru dezvoltarea relatiilor comerciale si economice bilaterale, va cuprinde: conferinte de afaceri, sesiuni sectoriale, sesiuni dedicate tarilor participante, mese rotunde ale oamenilor de afaceri, intalniri „business to business”, discutii privind acces piete, etc. Domeniile de interes pentru acest Forum vor fi: infrastructura, energia regenerabila, industria farmaceutica, industria pentru protectia mediului inconjurator, IT&C, agricultura, industria alimentara, industria de constructii de masini, servicii financiare si bancare, educatie, etc. In anexa va remitem brosura acestui Forum, impreuna cu Proiectul de Program inaintat de organizator.

Precizam ca actiunea este concentrata mai mult pe partea de business decat pe partea de consultari intre autoritati, iar FICCI intentioneaza sa faca din acest eveniment o actiune de marca, care sa se desfasoare anual si care sa atraga un numar crescand de operatorii economici europeni, interesati sa initieze afaceri pe piata Indiei.

Descarca Program

Descarca Brosura

 

Ionut Mircea VIZIRU - economic counselor

Head of Economic and Trade Promotion Office

EMBASSY OF ROMANIA  IN INDIA

NEW DELHI - INDIA, 110057

 

Tel: +91-11-261.45.403

Ești aici: Home Stiri si evenimente Forum de afaceri India Europa Centrala, 27 - 28 martie 2014

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi628
mod_vvisit_counterIeri371
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana999
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5392
mod_vvisit_counterAceasta Luna19554
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1039456

Online Acum: 15
IP-ul Dumneavoastra: 54.81.73.2
,
Astazi: October 23, 2017