Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Misiuni economice- 02- 04 aprilie Spania

 

Camera de Comert si Industrie Neamt, din partea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei - Camera Nationala, are placerea de a va face cunoscuta oportunitatea de a participa la misiunile de crestere economica ce se vor desfasura in perioada 2-4 aprilie 2014 in Spania.

        Misiunile vor avea loc la Sevilla in data de 2 si 3 aprilie a.c. si la Merida in data de 4 aprilie a.c. Vor participa la eveniment din partea Ministerului Industriei, Energiei si Turismului, Domnul Jose Manuel Soria, CEO-ul ICEX Trade and Investment, Domnul Coriseo Gonzales-Izquierdo si Presedintele Andalucía si Extremadura si antreprenori, alaturi de reprezentanti de afaceri, Camera de Comert si alte Organizatii de afaceri.

            Misiunile vor consta intr-o Conferinta si Paneluri tehnice insotite de o intalnire B2B intre companiile spaniole si cele europene si non-europene. Intalnirile B2B vor avea loc in dupa amiaza zilei de 2 aprilie, in dimineata de 3 aprilie la Sevilla si in dupa amiaza zilei de 4 aprilie la Merida. In acest sens au fost identificate urmatoarele sectoare prioritate pentru intalnirile B2B:

·         Intalnirea B2B de la Sevilla: domeniul aero-spatial, agro-alimentar, bio-tehnologie si sanatate, energie inteligenta si industrie creativa, constructii, minerale si pietre, turism si patrimoniu cultural, tehnologiile informationale si ale comunicatiilor, mediu incpnjurator, securitate si aparare.

·         Intalnirea B2B de la Merida: domeniul agro-alimentar si industriile auxiliare, transport si logistica, energie inteligenta, turism, patrimoniu cultural si mediu, bio-sanatate si informatii si tehnologiile informationale si comunicationale.

 

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este Domnul Petru Russu, Consilier, Biroul Relatii Externe, Directia Reprezentare Camerala, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ești aici: Home Stiri si evenimente Misiuni economice- 02- 04 aprilie Spania

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi626
mod_vvisit_counterIeri371
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana997
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5392
mod_vvisit_counterAceasta Luna19552
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1039454

Online Acum: 14
IP-ul Dumneavoastra: 54.81.73.2
,
Astazi: October 23, 2017