Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Forum anual de intalniri B2B "Rusia-Europa: Cooperare fara frontiere"

Camera de Comert si Industrie Neamt, din partea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei - Camera Nationala, are placerea de a va face cunoscuta oportunitatea de a participa la ce de-al 7-lea Forum anual de intalniri B2B „Rusia-Europa: Cooperare fara frontiere” care se va desfasura in perioada 24-25 iunie 2014 la sediul Guvernului Moscovei.

Acest forum este una din uneltele de sustinere in dezvoltarea parteneriatelor de afaceri intre Rusia si intreprinderile europene de dimensiuni mici si mijlocii.

Veti putea dobandi mai multe cunostinte despre investitiile curente in domeniul de afaceri din Rusia, despre cum sa faceti afaceri in Rusia si despre progresul initiativei UE-Rusia „Parteneriat pentru modernizare”, toate acestea in data de 24 iunie 2014, cand vor fi organizate 3 mese rotunde si o sesiune plenara.

In data de 25 iunie 2014 vor fi organizate intalniri B2B intre companii din Rusia si Europa, de asemenea si intre potentiali investitori rusi si agentii europene pentru promovarea dezvoltarii. Forumul nu percepe taxa de participare, iar inregistrarea se va face in perioada 31 martie-17 iunie pe site-ul www.regionomica-moscow.ru.

 

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este Domnul Petru Russu, Biroul Relatii Externe, Directia Reprezentare Camerala, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ești aici: Home Stiri si evenimente Forum anual de intalniri B2B "Rusia-Europa: Cooperare fara frontiere"

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi631
mod_vvisit_counterIeri371
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana1002
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5392
mod_vvisit_counterAceasta Luna19557
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1039459

Online Acum: 17
IP-ul Dumneavoastra: 54.81.73.2
,
Astazi: October 23, 2017