Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Comunicat de presa- Numire Vicepresedinti CCI Neamt

COMUNICAT DE PRESA

Joi, 24 iulie 2014 a avut loc la sediul Camerei de Comerț și Industrie Neamț prima ședință a Colegiului de Conducere ales de către Adunarea Generală a membrilor camerei întrunită în data de 3 iulie 2014.

Primul punct pe ordinea de zi a fost alegerea vicepreședinților Camerei de Comerț și Industrie Neamț.

În urma votului, au fost aleși trei vicepreședinti cu atribuții specifice și care urmează să coordoneze o anumită zonă din județ.

Astfel pentru zona Roman a fost ales în funcția de vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie Neamț, domnul Vasile Balcan, director general la Marsat SA, care urmează să răspundă și de problematica din domeniile agricultură, silvicultură, industrie extractivă și prelucratoare precum și de mediu.

Domnul Francesco Capuano, administratorul firmei CVS Prod SRL va deține de asemenea funcția de vicepreședinte al Camerei și va coordona domeniile comerț, turism, transporturi, alte servicii și import – export. Zona arondată domnului Capuano va fi Tîrgu Neamț.

Pentru probleme ale domeniilor dezvoltare urbană și construcții, fiscalitate și IMM-uri precum și coordonarea zonei Piatra Neamț, a fost ales în funcția de vicepreședinte domnul Mihai Bârliba, manager la Astoria SRL.

În sarcina Președintelui Camerei de Comerț și Industrie Neamț, domnul Mihai Apopii au rămas domeniile legislație, servicii camerale și parteneriate, finanțări și proiecte.

Celelalte probleme de pe ordinea de zi discutate au fost de ordin tehnic, privind organizarea topului firmelor pe baza datelor din bilanțul depus la data de 31.12.2014 precum și aprobarea noilor tarife practicate de Cameră în legătură cu înscrierea în Arhiva Electronică de Garanții Reale Imobiliare.

Ești aici: Home Stiri si evenimente Comunicat de presa- Numire Vicepresedinti CCI Neamt

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi683
mod_vvisit_counterIeri736