Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Propunere de parteneriat din partea unui institut din Sicilia, pe programul Erasmus+

Institutul superior “Enzo Ferrari” (regiunea Sicilia, Italia) cauta parteneri pentru un proiect de mobilitate (elevi si profesori) in cadrul programului Erasmus+, actiunea-cheie 1, proiecte de mobilitate pentru elevii si profesorii din scolile profesionale.

Institutul reprezinta un pol format din 4 scoli asociate: 2 scoli din domeniul serviciilor pentru agricultura si dezvoltare rurala, alte 2 specializate in sectoarele industrie si mestesuguri.

Informatii suplimentare aici

Ești aici: Home Stiri si evenimente Propunere de parteneriat din partea unui institut din Sicilia, pe programul Erasmus+

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi629
mod_vvisit_counterIeri371
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana1000
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5392
mod_vvisit_counterAceasta Luna19555
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1039457

Online Acum: 16
IP-ul Dumneavoastra: 54.81.73.2
,
Astazi: October 23, 2017