Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Estonia, prima tara care ofera un "e-domiciliu"

Estonia, prima tara care ofera un "e-domiciliu" oricarei companii din lume. 

Estonia va deveni de la 1 decembrie prima tara din lume care va oferi un "e-domiciliu" oricarei companii din lume, care va dori sa desfasoare comert online, ceea ce va conferi acestora acces facil pe piata Uniunii Europene, relateaza AFP, citata de Mediafax. 

Ce presupune un e-domiciliu

Teoretic, oricine poate solicita un e-domiciliu, iar in schimbul sumei modice de 50 de euro sa obtina o carte de identitate digitala estoniana, care ii va permite accesul la o serie de servicii publice si private, ceea ce va reduce semnificativ costurile functionarii companiei respective.

Cum soliciti un e-domiciliu

Pentru a solicita un e-domiciliu, candidatii trebuie sa explice ce legatura au cu Estonia si interesul pentru utilizarea serviciilor online ale tarii.

Solicitantii trebuie sa mearga in Estonia pentru a comunica datele personale si amprentele diagitale la politie si vama, dar este prevazut ca de anul viitor aceste operatiuni sa poata avea loc la ambasadele estoniene. 

Informatii suplimentare

 

Ești aici: Home Stiri si evenimente Estonia, prima tara care ofera un "e-domiciliu"

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi143
mod_vvisit_counterIeri856
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana2506
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5172
mod_vvisit_counterAceasta Luna16104
mod_vvisit_counterLuna Trecuta21633
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori986893

Online Acum: 8
IP-ul Dumneavoastra: 54.156.32.80
,
Astazi: August 23, 2017