Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Gala Topului Naţional al Firmelor

Elita mediul de afaceri a fost celebrată pe 6 noiembrie în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României

Camera de Comerţ şi Industrie a României i-a premiat pe cei mai performanţi oameni de afaceri din România, în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor, eveniment care a marcat noua strategie de dezvoltare a CCIR, orientată către creşterea nivelului comerţului intern şi extern şi internaţionalizarea companiilor româneşti. 

Cu acest prilej, Camera de Comerţ şi Industrie a României – singura entitate abilitată printr-o lege organică să organizeze Topul Firmelor, a acordat premii de excelenţă în afaceri şi jurnalism.

Topul Naţional al Firmelor organizat de CCIR este o „lucrare laborioasă, o carte de vizită a mediului de afaceri din România”, în cadrul căreia au fost premiate 6.486 de companii, a punctat Preşedintele CCIR, Dl. Mihai Daraban, în deschiderea Galei TNF 2014. Dl. Daraban a felicitat companiile premiate şi a rugat mediul de afaceri să se alăture cu încredere Camerelor de Comerţ, „un factor de moderaţie între decidentul politic şi mediul de afaceri”. 

„În prim planul Ministerului Economiei este mediul de afaceri”, a declarat Ministrul Economiei, dl. Constantin Niţă, notând că, prin parteneriatul cu CCIR, mediul de afaceri „va fi cât mai bine reprezentat în străinătate”. Ministrul Economiei a felicitat oamenii de afaceri pentru premiile obţinute şi le-a urat succes în activitate.

 

Celebrat în cadrul unei Gale la care au participat cca. 500 de invitaţi – companii, reprezentanţi ai Autorităţilor, ai Corpului Diplomatic acreditat la Bucureşti, Topul Naţional al Firmelor a fost organizat în baza unei metodologii axată pe indicatori  precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat.

Topul Naţional al Firmelor din România este organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie a României, în baza clasamentelor furnizate de Camerele de Comerţ şi Industrie Judeţene. Este un top transparent şi corect, realizat în conformitate cu legea. 

Ediţia a XXI-a din 2014 a Topului Naţional al Firmelor a clasat pe primele locuri la nivel naţional 589 de firme care activează în cercetare, dezvoltare şi high-tech; 2.393 de companii industriale; 346 de firme din domeniul agricol, pescuit sau piscicultură; 281 de firme de construcţii; 1.955 din sectorul serviciilor şi 922 din comerţ-turism.

Ești aici: Home Stiri si evenimente Gala Topului Naţional al Firmelor

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi231
mod_vvisit_counterIeri1065
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana2966
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta6815
mod_vvisit_counterAceasta Luna16129
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1036031

Online Acum: 10
IP-ul Dumneavoastra: 54.157.81.13
,
Astazi: October 18, 2017
Threesome