Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Camera de Comerţ a premiat producători agroalimentari

Camera de Comerţ a premiat producători agroalimentari cu afaceri de 1,5 mld. euro

Producători agroalimentari cu afaceri cumulate de 1,5 miliarde de euro au primit la sfârşitul săptămânii trecute premii de la Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) pentru rezultatele financiare bune.

Cele mai mari 15 companii agroalimentare premiate reprezintă sub 5% din cele peste 350 de afaceri din aceste domenii care au primit distincţii, iar rulajele lor înseamnă aproape 2% din totalul afacerilor făcute de cele 6.500 de companii premiate.

„Noua Cameră de Comerţ şi Industrie a României este orientată cu prioritate către sprijinirea creşterii economice şi internaţionalizarea companiilor româneşti“, a spus Mihai Daraban, preşedintele CCIR.

Topul Naţional al Firmelor, evenimentul în cadrul căruia CCIR a acordat premiile, este organizat în baza unei metodologii axate pe indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficienţa utlilizării resurselor umane şi a capitalului angajat. CCIR a premiat în cadrul acestui eveniment unele dintre cele mai mari companii din România, precum Automobile Dacia, OMV Petrom, GDF Suez sau Azomureş.

sursa: Ziarul Financiar

 

Ești aici: Home Stiri si evenimente Camera de Comerţ a premiat producători agroalimentari

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi231
mod_vvisit_counterIeri1065
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana2966
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta6815
mod_vvisit_counterAceasta Luna16129
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1036031

Online Acum: 9
IP-ul Dumneavoastra: 54.157.81.13
,
Astazi: October 18, 2017
Threesome