Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Sesiune de informare dedicata IMM-urilor

Sesiune de informare dedicata IMM-urilor privind oportunitatile de finantare prin programele nationale

DIMMMAT, prin programul Romania Hub, organizeaza in data de 12 noiembrie 2014, intre orele 10.00-12.00, o sesiune de informare dedicata IMM-urilor privind oportunitatile si posibilitatile de finantare din fonduri nerambursabile de la bugetul de stat si din fonduri externe cat si oportunitatile Schemei de minimis “Locuri de munca pentru TINEri“.

Programul “Romania HUB – Romania, Tara Tinerilor Intreprinzatori“, este axat pe dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale ale tinerilor, eficientizarea cooperarii si comunicarii intre mediul stiintific si cel de afaceri, promovarea surselor de finantare pentru IMM-uri si realizarea de parteneriate public-private pentru stimularea infiintarii de intreprinderi mici si mijlocii si crearea de noi locuri de munca.

sursa: Finantare.ro

Ești aici: Home Stiri si evenimente Sesiune de informare dedicata IMM-urilor

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi186
mod_vvisit_counterIeri707
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana893
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5172
mod_vvisit_counterAceasta Luna14491
mod_vvisit_counterLuna Trecuta21633
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori985280

Online Acum: 11
IP-ul Dumneavoastra: 54.196.18.46
,
Astazi: August 21, 2017