Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Oferta Early Bird pentru Conferinta New Business Story

Oferta Early Bird pentru Conferinta New Business Story – Afaceri.ro Bucuresti se prelungeste pana pe 20 noiembrie

Vesti bune pentru intreprinzatorii interesati sa participe la cea mai interesanta conferinta a anului organizata in Bucuresti: oferta Early Bird se prelungeste pana la data de 20 noiembrie. Prin urmare, persoanele care se inscriu pana joi la Conferinta New Business Story vor beneficia de 35% reducere din taxa de participare la eveniment. Acesta va avea loc pe 3 decembrie la Restaurantul Elisabeta din Bucuresti.

Organizatorii, Arhipelago, The Orchard si APEC (Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii), vin cu o abordare fresh a evenimentelor din sfera business, propunand un mix de teme si speakeri care ofera o perspectiva noua si completa asupra mediului de afaceri. Informatiile oferite in cadrul panelurilor si workshopurilor se adreseaza antreprenorilor, managerilor, reprezentantilor de IMM-uri, consultantilor si specialistilor in politici publice dedicate mediului de afaceri.

Sursa: Finantare.ro

Ești aici: Home Stiri si evenimente Oferta Early Bird pentru Conferinta New Business Story

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi739
mod_vvisit_counterIeri736
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana3424
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5978
mod_vvisit_counterAceasta Luna21496
mod_vvisit_counterLuna Trecuta20081
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori886736

Online Acum: 9
IP-ul Dumneavoastra: 54.205.126.164
,
Astazi: March 29, 2017