Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Directorii de companii din Romania, printre cei mai optimisti, la nivel global, in legatura cu evolutia afacerilor in 2015

Directorii de companii din Romania, printre cei mai optimisti, la nivel global, in legatura cu evolutia afacerilor in 2015

Directorii generali din Romania sunt printre cei mai optimisti in privinta evolutiei afacerilor pe care le conduc. 44% dintre acestia sunt foarte increzatori in perspectivele de crestere ale companiilor in acest an, fata de media globala de 39%, potrivit studiului CEO Survey, realizat de PwC.

Romania se plaseaza pe locul 5 in 21 de tari/regiuni, in care directorii executivi sunt foarte increzatori ca afacerile pe care le conduc vor inregistra crestere in urmatoarele 12 luni.

Fata de studiul din 2014, ponderea managerilor foarte optimisti din Romania a crescut cu 5 puncte procentuale. 

Alti 40% dau dovada de optimism moderat cand vine vorba de cresterea veniturilor in acest an.

Pe termen mediu, directorii generali din Romania sunt inca si mai increzatori, 54% spunand ca sunt foarte siguri de perspectivele de crestere ale companiilor lor in urmatorii trei ani (media la nivel global este de 49%).

Romania are mai multi manageri foarte optimisti decat Marea Britanie (39%), Germania (35%), Spania (35%), Danemarca (33%), Elvetia (24%), Franta (23%) si Italia (20%). 

Cu toate acestea, 27% dintre directorii generali din Romania cred ca economia globala se va deteriora in 2015, un procent de trei ori mai mare de pesimisti fata de anul anterior, cand numai 8% dintre respondentii romani credeau ca economia globala va inregistra un declin. 38% dintre executivii romani cred ca starea economiei globale va ramane neschimbata, in timp ce 35% sunt mai optimisti si cred ca se va imbunatati. 

Sursa: InCont.ro

Ești aici: Home Stiri si evenimente Directorii de companii din Romania, printre cei mai optimisti, la nivel global, in legatura cu evolutia afacerilor in 2015

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi231
mod_vvisit_counterIeri1065
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana2966
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta6815
mod_vvisit_counterAceasta Luna16129
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1036031

Online Acum: 9
IP-ul Dumneavoastra: 54.157.81.13
,
Astazi: October 18, 2017
Threesome