Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

AFIR pregateste metodologia pentru deschiderea primelor masuri de finantare prin PNDR 2014-2020

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a anuntat ca a dat startul pregatirii metodologieispecifice accesarii fondurilor europene prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) aferent perioadei 2014-2020.

Pana in acest moment nu exista documente oficiale in varianta finala ci doar fisele provizorii ale masurilor, dar agentia este pregatita din punct de vedere al procedurilor de lucru specifice. Astfel, imediat dupa aprobarea Comisiei Europene se vor publica spre consultare  ghidurile solicitantilor si se vor deschide primele sesiuni pentru depunere de proiecte. 

Pentru noua perioada de finantare, AFIR  a imbunatatit modul de accesare si de implementare a fondurilor europene prin specializarea personalului pe tipuri de investitii. In plus, s-a introdus sistemul de depunere online a tuturor cererilor de finantare dar si a ofertelor pentru achizitii specifice beneficiarilor privati. De asemenea, s-a introdus si devansarea decontarii platilor aferente cheltuielilor eligibile.

Sursa: Finantare.ro

Ești aici: Home Stiri si evenimente AFIR pregateste metodologia pentru deschiderea primelor masuri de finantare prin PNDR 2014-2020

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi682
mod_vvisit_counterIeri736
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana2065
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5085
mod_vvisit_counterAceasta Luna21050
mod_vvisit_counterLuna Trecuta19833
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori946662

Online Acum: 16
IP-ul Dumneavoastra: 54.145.96.122
,
Astazi: June 27, 2017