Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Intalniri de informare cu organizatiile interesate sa implementeze proiecte in cadrul POPAM 2014-2020

Stimata Doamna,

Stimate Domnule,

Autoritatea de Management pentru Programul Operational de Pescuit organizeaza in perioada iulie-august 2015 intalniri ce au ca scop informarea actorilor de la nivel local(reprezentanti ai sectorului public, ai sectorului privat si ai societatii civile) in vederea constituirii Grupurilor de Actiune Locala din sectorul Pescaresc (FLAG-uri) care vor pregati si vor pune ulterior in aplicare Strategiile de Dezvoltare Locala in perioada de programare 2014-2020.

Sunt invitati sa participe la intalniri reprezentati ai consiliilor judetene, UAT-urilor, ONG-urilor, asociatiilor, federatiilor si organizatiilor din domeniu, reprezentanti ai societatilor comerciale de profil, precum si alti actori interesati, meniti sa satisfaca nevoile zonei pescaresti locale din care fac parte.

Intalnirile vor avea loc la datele si orele precizate in documentul atasat. Cei interesati se pot adresa reprezentantilor Centrelor Regionale POP in functie de judetele arondate in vederea informarii cu privire la locul evenimentuliui, precum si a altor detalii organizatorice.

Descarca Invitatia si programul intalnirilor

Sursa: AM POP

Ești aici: Home Stiri si evenimente Intalniri de informare cu organizatiile interesate sa implementeze proiecte in cadrul POPAM 2014-2020

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi231
mod_vvisit_counterIeri1065
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana2966
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta6815
mod_vvisit_counterAceasta Luna16129
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1036031

Online Acum: 9
IP-ul Dumneavoastra: 54.157.81.13
,
Astazi: October 18, 2017
Threesome