Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Startup Europe Week Piatra Neamt 'AM O IDEE! - AM SI O AFACERE?!'

Startup Europe Week (SEW) – un proiect al initiativei Startup Europe a Comisiei Europene –  in parteneriat cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est si Camera de Comert si Industrie Neamt, organizeaza pe 4 februarie 2016, intre orele 11.00-14.00, in sala Atrium a Hotelului Central Plaza din Piatra Neamt, workshopul Startup Europe Week Piatra Neamt: „Am o idee! – Am si o afacere?!”.

Echipa SEW Piatra Neamt va invita sa participati la acest workshop, unde vor fi prezentate resurse si oportunitati pentru startupurile din Regiunea Nord-Est, si unde vom incerca sa identificam impreuna principalele provocari intampinate de tinerii antreprenori, precum si modul in care poate fi sprijinita transpunerea in practica a ideilor lor de afaceri.

Pentru a mentine un nivel optim de interactiune, numarul de locuri pentru acest workshop este limitat, participantii urmand a fi selectati in functie de locatie, profil de activitate si interesul fata de temele de discutie. 

 

Detalii despre eveniment  pot fi gasite pe Startup Europe Week Piatra Neamt.  Accesul la eveniment este gratuit.

Cu peste 200 de evenimente organizate pe tot continentul, Startup Europe Week doreste sa vina in sprijinul antreprenorilor aflati la inceput de drum, reunind oameni, idei, manageri experimentati si formatori, autoritati si organisme de suport din fiecare regiune, pentru a gasi modalitati comune de sprijin prin care ideile valoroase pot deveni afaceri rentabile, furnizoare de plus valoare pentru societate. 

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  sau telefonic 0233/216663.

Ești aici: Home Stiri si evenimente Startup Europe Week Piatra Neamt 'AM O IDEE! - AM SI O AFACERE?!'

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi231
mod_vvisit_counterIeri1065
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana2966
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta6815
mod_vvisit_counterAceasta Luna16129
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1036031

Online Acum: 9
IP-ul Dumneavoastra: 54.157.81.13
,
Astazi: October 18, 2017
Threesome