Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Erasmus+, Sprijin pentru reformarea politicilor. Incluziune sociala prin intermediul educatiei, a formarii si a tineretului

Obiective

Propunerile depuse in urma prezentei cereri trebuie sa urmareasca in principal indeplinirea unuia dintre urmatoarele doua obiective generale, acesta trebuind sa fie indicat in formularul de cerere:

1. prevenirea radicalizarii violente si promovarea valorilor democratice, a drepturilor fundamentale, a intelegerii interculturale si a cetateniei active;
2. promovarea incluziunii cursantilor din categorii defavorizate, inclusiv a persoanelor din familii de migranti, simultan cu prevenirea si combaterea practicilor discriminatorii. 

Prezenta cerere de propuneri cuprinde doua loturi:

Lotul 1: Educatie si formare;
Lotul 2: Tineret Solicitantii trebuie sa se orienteze numai catre unul dintre cele doua loturi de mai sus si sa indice alegerea facuta in formularul de cerere.

Prezenta cerere sprijina trei componente ale proiectului:

Componenta 1: Proiecte de cooperare transnationala (lotul 1 si lotul 2);
Componenta 2: Proiecte de voluntariat la scara larga (lotul 2);
Componenta 3: Activitati de interconectare organizate de agentiile nationale Erasmus+ ( 1 ) (lotul 2).

Solicitantii trebuie sa se orienteze numai catre una dintre componentele de mai sus si sa indice alegerea facuta in formularul de cerere.

Sursa: Finantare.ro

Ești aici: Home Stiri si evenimente Erasmus+, Sprijin pentru reformarea politicilor. Incluziune sociala prin intermediul educatiei, a formarii si a tineretului

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi143
mod_vvisit_counterIeri856
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana2506
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5172
mod_vvisit_counterAceasta Luna16104
mod_vvisit_counterLuna Trecuta21633
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori986893

Online Acum: 8
IP-ul Dumneavoastra: 54.156.32.80
,
Astazi: August 23, 2017