Inapoi la pagina precedenta

Stiri si evenimente

Termenul pentru plata impozitelor locale și pentru depunerea unor declarații, prelungit cu trei luni

 

          Ministerul Finanțelor Publice a anuntat, în data de 23 martie 2016, prin intermediul unui comunicat de presa, prorogarea termenelor de depunere a declarațiilor și de plată a unor impozite locale după cum urmează:

    1. Termenul de declarare a clădirilor cu destinație nerezidențială sau mixtă deținute de persoanele fizice a fost prelungit de la 31 martie, la 31 mai.

     2. Termenul de declarare a clădirilor deținute de persoanele juridice a fost de asemenea prelungit de la 31 martie la 31 mai.

     3. Persoanele fizice și juridice pot depune declarații pentru mijloacele de transport și mijloacele de transport radiate până la data de 31 mai (în loc de 31 martie).

    4. Primul termen de plată pentru impozitul pe clădiri, impozitul pe teren și pe mijloacele de transport datorate de orice contribuabil a fost prelungit de la 31 martie, la 30 iunie.

Odată cu modificarea termenelor de declarare și de plată sunt prelungite și termenele legate de facilități.

Contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2016, impozitele pe clădiri, terenuri, mijloace de transport beneficiază de bonificația stabilită de către Consiliile locale.

Sursa: mfinante.ro

Ești aici: Home Stiri si evenimente Termenul pentru plata impozitelor locale și pentru depunerea unor declarații, prelungit cu trei luni

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi625
mod_vvisit_counterIeri371
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana996
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5392
mod_vvisit_counterAceasta Luna19551
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1039453

Online Acum: 13
IP-ul Dumneavoastra: 54.81.73.2
,
Astazi: October 23, 2017