Inapoi la pagina precedenta

S-a lansat portalul web privind festivalurile si targurile alimentare din Europa

Portalul web dedicat gastronomiei europene este on-line la adresa www.tastingeurope.com. Oricine doreste sa experimenteze diversa bucatarie europeana, poate gasi informatii despre festivaluri si targuri alimentare din Europa si, astfel, sa-si planifice mai bine excursia.

 

Birourile turistice de la nivel national si local au la dispozitie un instrument facil si fara costuri prin care pot promova evenimentele gastronomice proprii si obtine o vizibilitate sporita.

 

Scopul principal al acestei initiative este de a crea sinergii intre sectorul de turism si cel alimentar, in beneficiul ambelor parti. Mai mult, portalul doreste sa demonstreze ca Europa, ca destinatie turistica, este atractiva nu doar pentru istorie, arta si peisaje impresionante, dar si pentru extraordinarele si diversele traditii culinare.

 

Acest portal a fost realizat de cate Comisia Europeana in colaborare cu Comisia Europeana de Turism (CET) – organizatie stabilita in Bruxelles care reprezinta birourile de turism nationale.

 

In acest moment exista peste 180 de evenimente inserate on-line. Realizatorii portalului si-au propus sa creasca numarul acestora, iar cea mai buna metoda de a adauga un eveniment pe site este de a-l incarca chiar dvs.  

 

Adugarea unui eveniment nu genereaza niciun cost. Procedura este simpla: se trimite un e-mail de pe site din pagina „Contact us”; in 24 de ore se va primi un formular pentru a fi completat cu o descriere a evenimentului, cateva fotografii si informatii pentru turisti. Pentru moment, portalulul este disponibil doar in limba engleza, dar se poate incarca continut si in alta limba, urmand ca in viitor platforma sa ofere informatii si in alte limbi.

 

Vizitati acum portalul european dedicat gastronomiei www.tastingeurope.com si promovati evenimentele dvs!

 

 

Ești aici: Home Targuri Targuri si Expozitii Targuri si expozitii Internationale S-a lansat portalul web privind festivalurile si targurile alimentare din Europa

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi632
mod_vvisit_counterIeri371
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana1003
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5392
mod_vvisit_counterAceasta Luna19558
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1039460

Online Acum: 17
IP-ul Dumneavoastra: 54.81.73.2
,
Astazi: October 23, 2017