Inapoi la pagina precedenta

Oportunitate pentru fermieri si companii agricole: Misiune economica in Bavaria


Avem placerea de a anunta o oportunitate dedicata fermierilor si managerilor din domeniul agricol: in perioada 6-11 iulie 2014, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM organizeaza misiunea economica „Utilaje si tehnologii moderne pentru Agricultura”, in Bavaria, cu scopul de a promova cooperarea economica romano-germana.

In cadrul misiunii economice, participantii vor vizita unele dintre cele mai importante companii de profil din Germania, vor viziona expozitii si vor avea intalniri cu furnizori de tehnologie, echipamente, masini si utilaje agricole. Astfel, ne dorim sa facilitam transferul de bune practici, know-how si accesul la echipamente si tehnologii moderne din Bavaria.

Delegatia, organizata de FNTM, face parte din Programul „Bayern-Fit for Partnership” sustinut de Ministerul de Stat pentru Economie, Infrastructura, Transport si Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.

Inscrierea la misiunea economica se realizeaza prin transmiterea chestionarului de aplicare catre This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , pana la data 15 mai 2014.
Programul orientativ al delegatiei si Chestionarul de aplicare se pot descarca de pe site-ul FNTM, click aici.

Taxa de participare la misiunea economica include toate serviciile necesare delegatiei: masa si cazare in regim single, transport cu autocarul in Bavaria, vizite la companii si organizare de mese rotunde cu intreprinzatori germani, servicii de traducere, taxa de 60 euro/zi, transport pre-rezervat Bucuresti-München dus-intors, prin compania aeriana Tarom, si asigurare de sanatate in Germania, oferite la un cost total de 2500 lei.

Evaluarea aplicatiilor va fi realizata de catre Ministerul de Stat pentru Economie din Bavaria, care va selecta cei 14 participanti care vor reprezenta tara noastra.
 
Incepand cu anul 2004, FNTM si partenerii sai germani au organizat peste 10 misiuni economice in Bavaria. Pe site-ul FNTM puteti gasi informatii despre misiuni economice “Bayern-Fit For Partnership” organizate anterior, click aici.

Cu deosebita consideratie,
Marius Bostan
Presedinte Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri 
www.fntm.ro

Ești aici: Home Targuri Targuri si Expozitii Targuri si expozitii Internationale Oportunitate pentru fermieri si companii agricole: Misiune economica in Bavaria

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi634
mod_vvisit_counterIeri371
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana1005
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5392
mod_vvisit_counterAceasta Luna19560
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1039462

Online Acum: 19
IP-ul Dumneavoastra: 54.81.73.2
,
Astazi: October 23, 2017