Inapoi la pagina precedenta

Propunere participare misiune economica in Singapore si Malaysia cu sponsorizare UE

Compania de consultanta Deloitte revine in atentia dumneavostra cu invitatia de a participa la noul program EU Business Avenues ce se va desfasura in Singapore (optional si Malaysia) in perioada 27 – 31 octombrie 2014, misiune economica organizata si finantata de Comisia Europeana.

 

Programul se adreseaza companiilor din domeniul tehnologiilor curate (Clean Technologies), cu atentie asupra sub-sectoarelor Energie Regenerabila si Eficienta Energetica. Firmele participante la misiunea economica vor avea oportunitatea de a isi prezenta produsele prin intermediul unui targ si de a incheia parteneriate de colaborare cu firme din Asia sau Europa, beneficiind in acelasi timp de servicii de interpretare si asistenta juridica pe toata durata participarii.

 

Un real avantaj il reprezinta targul Singapore International Energy Week care se desfasoara in aceiasi perioada, unde participantii vor fi invitati sa intalneasca companii din acelasi domeniu si sa lege posibile parteneriate comerciale cu acestea.

 

Majoritatea costurilor de participare la misiunea economica, mai putin cele legate de transportul pana in Singapore, sunt suportate de Comisia Europeana. Pentru a afla mai multe informatii, va rugam sa accesati urmatorul site: www.businessavenues.eu si sa cititi materialul atasat.Descarca...

 

Participarea la aceasta misiune se face in doi pasi. In prima faza companiile interesate completeaza un formular prin care isi manifesta interesul. In urma acestui formular, daca sunt indeplinite criteriile de eligibilitate, candidatii vor fi invitati sa completeze tot un formular de aplicare online. Procesul de selectie este realizat de Comisia Europeana in parteneriat cu Deloitte. Companiile interesate vor fi instruite de Deloitte in vederea pregatirii participarii la misiunea economica. Aceasta pregatire implica participarea la un training in Bruxelles si consultanta pe tot parcursul procesului de aplicare.

 

Termenul limita de aplicare este 11 iulie 2014. Aplicarea este simpla, nu implica un consum de resurse financiare si se realizeaza direct pe site-ul programului www.businessavenues.eu.

 

Va stau la dispozitie pentru intrebari si informatii suplimentare pe e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefon: 0731 790 201. Pentru alte detalii puteti consulta si site-ul programului, www.businessavenues.eu.

 

 

Cu deosebita consideratie,

Andreea Posirca

 

 

 

Andreea Poșircă
Business Analyst | Management Consulting
Deloitte legal entity
4-8 Nicolae Titulescu Road, East Entrance, 3rd Floor, Sector 1, 011141, Bucharest, Romania
Tel:
+40 21 222 16 61 | Fax: +40 21 222 16 60 | Mobile: + 40 731 790 201
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.deloitte.ro

Ești aici: Home Targuri Targuri si Expozitii Targuri si expozitii Internationale Propunere participare misiune economica in Singapore si Malaysia cu sponsorizare UE

CCINT este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale. Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Newsletter CCINT

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi633
mod_vvisit_counterIeri371
mod_vvisit_counterAceasta Saptamana1004
mod_vvisit_counterSaptamana Trecuta5392
mod_vvisit_counterAceasta Luna19559
mod_vvisit_counterLuna Trecuta25704
mod_vvisit_counterTotal Vizitatori1039461

Online Acum: 18
IP-ul Dumneavoastra: 54.81.73.2
,
Astazi: October 23, 2017