Delegația Ambasadei Republicii Coreea la București a efectuat o vizită de lucru în județul Neamț, în perioada 8-10 iunie 2021.

Încarc Evenimente

« All Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Delegația Ambasadei Republicii Coreea la București a efectuat o vizită de lucru în județul Neamț, în perioada 8-10 iunie 2021.

8 iunie 2021 - 10 iunie 2021

2021 iunie

Conform programului, în fiecare zi, înalții diplomați s-au întâlnit, în prezența președintelui Consiliului Județean, Ionel Arsene, cu reprezentanți ai mediului de afaceri nemțean și au vizitat principalele obiective turistice ale zonei noastre.

Excelența Sa, Domnul Ambasador Kim Yong Ho, împreună cu doamna Kim Sung Hee, doi consilieri pe probleme politice și economice și Excelența Sa Valeriu Arteni, fost ambasador al României în Republica Coreea, au participat la un forum de afaceri găzduit de Consiliul Județean și la un vernisaj al unei expoziții de fotografie coreeană, la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“, apoi au cunoscut activitatea a două societăți comerciale, SC COMES SA și SC NORD ARIN PROD COM, după care au petrecut câteva ore într-un cadru deosebit, în Cheile Bicazului; au vizitat Mănăstirea Văratic și muzeul lăcașului de cult, după care a urmat o întâlnire cu autoritățile locale ale orașului Târgu-Neamț; de asemenea aflându-ne în una dintre cele mai frumoase zone ale județului, au fost prezentate înalților diplomați măreția Cetății Neamț, unde au luat parte la ceremonialul de schimbare a gărzii și au urmărit dansul domnițelor, după care a vizitat două firme din Târgu Neamț, Sofiaman și Ikosar, prima producătoare de confecții textile și cealaltă de mase plastice și produse din cauciuc.

Detalii

Începe:
8 iunie 2021
Se termină:
10 iunie 2021
Eveniment Category:
Sus