𝐑𝐎𝐌𝐄𝐗𝐏𝐎 – 𝐑𝐎𝐌𝐌𝐄𝐃𝐈𝐂𝐀 𝟐𝟎𝟐𝟒

2024 iulie

𝐑𝐎𝐌𝐌𝐄𝐃𝐈𝐂𝐀

10 – 12 octombrie

𝐑𝐎𝐌𝐄𝐗𝐏𝐎 organizează,

ROMMEDICA care se va desfășura în Pavilionul B2, in aceeași perioadă cu DENTA – expoziție internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară și care reprezintă cea mai importantă manifestare adresată medicilor, asistenților și specialiștilor în domeniu, în cadrul căreia vă puteți prezenta oferta.
Evenimentul reprezintă cel mai important punct de întâlnire al specialiștilor din domeniul medical și farmaceutic, fiind o sursă esențială de informare pentru reprezentanții sistemului de sănătate din mediul public și din cel privat, venind în întâmpinarea cadrelor specializate cu o bogată ofertă de tehnologie și aparatură destinată facilitării și îmbunătățirii actului medical.
De ce să participați la expoziție:
  1. Veți beneficia de oportunitatea unică de a pune în valoare produsele, tehnologiile și proiectele pe care compania dumneavoastră le dezvoltă în domeniu;
  2. Veți întâlni potențiali clienți și parteneri, cu care veti avea ocazia să încheiați contracte;
  3. Veți fi la curent cu investițiile din domeniu, dar și cu ultimele tendințe din industria medicală, atât din România, cât și la nivel european.
  4. Vizitatori profesioniști relevanți– Atât expozanții cât și vizitatorii importanți din această industrie pot deveni clienții Dvs.

📍 𝐏𝐚𝐯𝐢𝐥𝐢𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐁𝟐, 𝐑𝐎𝐌𝐄𝐗𝐏𝐎

📆 𝟏𝟎 -𝟏𝟐 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞

Informații suplimentare:
📧 rommedica@romexpo.ro
📧 mihaela.costeniuc@romexpo.ro

https://rommedica.ro/ro/

Sus