Despre COMAT SCAV

noiembrie 9, 2023by Săndulache Andreea
2024 iulie

COMAT SCAV SRL

DESPRE…

COMAT SCAV SRL este o societate comercială românească, fondată în anul 2019, având capital integrat privat, specializată în execuția de construcții civile industriale, rețele de apă, gaz și canalizare; aceasta își are sediul în orașul Piatra Neamț, strada Alexandru cel Bun, nr. 28.

Încă de la început, firma s-a axat pe două principii fundamentale : calitatea serviciilor prestate și cea a mediului de lucru.

În acest sens, societatea a implementat proceduri de lucru dar și o cultură organizațională orientată spre perspectivă. În fiecare proiect la care au fost parte, membrii echipei s-au implicat cu seriozitate și profesionalism, orientați fiind spre rezultate și satisfacția beneficiarilor. Acest mod de lucru a condus, de fiecare dată, la feed-back pozitiv din partea acestora și recomandări implicite. Promovarea companiei s-a făcut în mod natural, de la client la client, iar bugetul alocat pentru marketing s-a redistribuit în dezvoltarea profesională a angajaților. Evoluția acestora se regăsește întotdeauna într-o mai bună apreciere financiară, cât și în valoarea  colectivului și a mediului de lucru.

Astfel într-o scurtă perioadă de timp, firma COMAT SCAV SRL, a reușit să se poziționeze între cele mai bune companii de construcții și instalații din România, ocazie cu care o felicităm și îi urăm succes în continuare.

Sus