ROMEXPO – COSMETICS BEAUTY HAIR

2024 iulie

 

COSMETICS BEAUTY HAIR


CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT DIN ROMÂNIA ADRESAT SECTORULUI DE BEAUTY!

 

19 – 22 septembrie 2024, în Pavilionul B1, ROMEXPO

 

 

Expoziția s-a dezvoltat de la an la an, atingându-și scopul de a fi o referință pentru profesioniștii din industrie. Cu fiecare ediție organizată, Romexpo a oferit sprijin companiilor expozante pentru ca participarea acestora la COSMETICS BEAUTY HAIR să fie una de succes, care să vină în întampinarea nevoilor vizitatorilor. Astfel, noutatea, profesionalismul și atmosfera de business sunt elementele cheie ale fiecărei ediții.

 

Cosmetics Beauty Hair este organizat in Pavilionul B1, unde veți întâlni specialiști în industria de beauty, manageri de saloane care doresc să stabilească noi relații furnizor-cumpărător, precum și producători sau importatori în căutare de distribuitori cu care pot încheia contracte, chiar și din confortul propriei case. De asemenea, veți putea achiziționa produse cosmetice profesionale și echipamente pentru saloanele de înfrumusețare, spa-uri, saloane de cosmetică și dermatologie.

 

Tematica variată acoperă fiecare sector al industriei cosmeticelor și reunește în cadrul expoziției producători, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură care vor prezenta oferte inedite, în tendințele sezonului și anticipând direcțiile anului următor.

 

Detaliile privind condițiile tehnice, economice și financiare sunt disponibile pe site-ul oficial al manifestării: www.cosmeticsbeautyhair.ro.

 

 

 


 

 

 

 

Sus