ROMEXPO ORGANIZEAZA BIFE – SIM

2024 iunie

 

 

BIFE – SIM


CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT DIN INDUSTRIA MOBILEI, ECHIPAMENTELOR SI ACCESORIILOR ORGANIZAT DE ROMEXPO!


19-22 septembrie 2024, în Pavilionul B2, ROMEXPO

 

 

BIFE SIM reprezintă 4 zile de inspirație pentru cei care vor să fie la curent cu ultimele concepte și tendințe în materie, dar și o incursiune inedită în lumea mobilierului de serie sau unicat, produs în România sau pe plan internațional, minimalist sau îmbogățit cu motive tradiționale autohtone.

 

Divizat în sectoare tematice, târgul reunește oferta Saloanelor de mobilier clasic, design, confort, decorațiuni și corpuri de iluminat, unde vizitatorii au parte de sfaturi și idei pentru transformarea casei în caminul ideal, în concordanță cu personalitatea și preferințele fiecăruia, și pe cea a Salonului de bucătării, care completează conceptul de amenajare și design interior. De asemenea, BIFE-SIM 2024 întregește tabloul industriei mobilei, prezentând și o ofertă bogată de echipamente, utilaje și materii prime pentru industria lemnului, destinată eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii.

 

Producătorii, importatorii și distribuitorii vă așteaptă la Romexpo cu toate stilurile de mobilier disponibile pe piața românească și internațională, clasic, vintage, modern, combinat cu sticlă sau piele și chiar pictat manual. Bife Sim2024 reunește cei mai talentați designeri, antreprenori și reprezentanți ai companiilor din industria mobilei, care vin la ROMEXPO pentru a vă împărtăși viziuni și pentru a discuta despre tendințele și provocările actuale din domeniu.

 

Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul oficial al ROMEXPO:

https://bife-sim.ro/ro/

 

Mihaela Costeniuc (Pane) – Coordonator Proiect: tel. 40 749.275.222,

 E-mail: mihaela.pane@romexpo.ro

 

Sus