ROMEXPO ORGANIZEAZA INDAGRA

2024 iulie

 

INDAGRA


CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT AGRICOL DIN ROMANIA

30 octombrie – 3 noiembrie 2024, Pavilion B2, ROMEXPO

 

 

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că Romexpo, în colaborare cu Camerele de Comerț si Industrie din Romania (CCI), organizează INDAGRA ,cel mai important eveniment agricol din Romania.

 

INDAGRA reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

 

Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii și zootehniei, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate.

 

INDAGRA este divizat în sectoare specializate, și are o tematică vastă: sisteme de irigații, sere, solarii; material săditor, semințe, îngrășăminte; viticultură; silozuri, mașini, utilaje și echipamente agricole; utilaje și echipamente pentru zootehnie, furaje, nutrețuri combinate, creșterea animalelor și păsărilor, laboratoare, echipamente de lucru, aparatura si, produse de uz veterinar; finante, consultanta, organisme de certificare, presa de specialitate.

 

Asociațiile profesionale din domeniul INDAGRA vă vor întâmpina cu evenimente conexe, precum conferințe cu teme actuale și de interes pentru publicul specialist; iar expozanții vă vor aștepta în cadrul standului pentru a vă prezenta cele mai noi produse și servicii și oferte promoționale.

 

Prin organizarea INDAGRA, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

 

Detaliile privind condițiile tehnice, economice și financiare sunt disponibile pe site-ul oficial al manifestării: https://www.indagra.ro .

 

 

 

 

Sus