ROMEXPO ORGANIZEAZA – INDAGRA FOOD

2024 iulie

 

 

INDAGRA FOOD


CEL MAI IMPORTANT TÂRG DIN INDUSTRIA ALIMENTARĂ!

30 octombrie – 3 noiembrie 2024, Pavilion B1, ROMEXPO

 

 

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că Romexpo, în colaborare cu Camerele de Comerț si Industrie din Romania, organizează INDAGRA FOOD, care reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

 

Expoziția prezintă noutățile  industriei alimentare, adresându-se companiilor de profil din România și din străinătate, respectiv producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, dar și domeniului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui.

 

Asociațiile și școlile profesionale din domeniul INDAGRA FOOD  vor organiza, în special pentru publicul specialist, conferințe cu tematică actuală, dar și demonstrații, concursuri și workshopuri culinare. INDAGRA FOOD este platforma unde se îmbină latura antreprenorială cu cea profesională. De asemenea, expozanții vă vor aștepta în cadrul standului pentru a vă prezenta cele mai noi produse și servicii, dar și oferte promoționale.

 

Prin organizarea acestui eveniment, Romexpo și partenerii săi sprijină și promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

 

Detaliile privind condițiile tehnice, economice și financiare sunt disponibile pe site-ul oficial al manifestării: www indagra-food.ro.

 

 

 

Sus