ROMEXPO organizează – ROMTHERM

martie 12, 2024by Săndulache Andreea
2024 iulie

ROMTHERM

14 – 17 MARTIE 2024

 

Cea mai importantă expoziție pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și condiționare a aerului!

 

ROMTHERM se va desfășura în perioada 14-17 martie 2024. Expozitia prezintă noutatile din domeniul instalațiilor de alimentare cu apă, sanitare și canalizare, instalațiilor de alimentare cu gaze, instalațiilor tehnologice, instalațiilor termice, de încălzire, instalațiilor de ventilare, climatizare, frigorifice, a produselor și instalațiilor cu rol în securitatea la incendiu, fiind un eveniment adresat producătorilor, importatorilor și distribuitorilor, la nivel național și internațional.
ROMTHERM reprezintă locul ideal atât pentru prezentarea produselor și serviciilor din domeniu, cât și pentru facilitarea întâlnirilor directe dintre consultanți, contractori și utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.
Participarea la ROMTHERM oferă ocazia expozantului de a intra în interacțiune directă cu potențialul client si de a-si prezenta cele mai bune servicii, produse și oferte.
Dar și vizitatorilor ocazia de a încheia contracte, de a semna parteneriate, de a achiziționa direct produsele expuse și de a participa la conferințele informative, demonstrații și celelalte evenimente organizate.
Ca în fiecare an, ROMTHERM facilitează întâlnirea celor mai importante firme care produc, distribuie și importă sisteme performante, echipamente de ultimă generație și tehnologii nou introduse pe piață.

Sus