ROMEXPO – organizează TTRI 2024

ianuarie 17, 2024by Săndulache Andreea
2024 iunie

Târgul de Turism al României

15 – 18 februarie

𝐑𝐎𝐌𝐄𝐗𝐏𝐎 te așteaptă la Târgul de Turism al României!

Ediția de primăvără a Târgului de Turism al României va avea loc în perioada 15 – 18 februarie în Sala B2 a Pavilionului Expozițional Romexpo.
Expoziția prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, facilităților de cazare și agrement, precum și furnizorilor de diverse servicii de turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale.
Târgul de Turism din România este o oportunitate de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienți actuali și potențiali, lideri de opinie într-un cadru necesar dialogului de afaceri și într-un mediu profesional.
Romexpo și partenerii susțin și promovează mediul de afaceri din România, precum și companiile și politicile lor de dezvoltare prin organizarea Târgului de Turism al României.
Pentru a sprijini eforturile companiilor de a câștiga și educa clienți în spiritul vremurilor de astăzi, Romexpo s-a aliniat noilor tendințe și le oferă soluții de promovare digitală pe platformele sociale.
Înscrie-te acum la #TTRI2024:
Pentru mai multe informații, vizitează site-ul oficial al ROMEXPO sau contactează echipa de organizare:
📧 𝐫𝐨𝐦𝐞𝐱𝐩𝐨@𝐫𝐨𝐦𝐞𝐱𝐩𝐨.𝐫𝐨
📧𝐦𝐢𝐡𝐚𝐞𝐥𝐚.𝐜𝐨𝐬𝐭𝐞𝐧𝐢𝐮𝐜@𝐫𝐨𝐦𝐞𝐱𝐩𝐨.𝐫𝐨
🌐 𝐰𝐰𝐰.𝐭𝐚𝐫𝐠𝐮𝐥𝐝𝐞𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬𝐦.𝐫𝐨

Sus