ROMTHERM ROMEXPO 14 – 17 martie

ianuarie 11, 2024by Săndulache Andreea
2024 februarie

ROMTHERM 

       Cea mai importantă expoziție pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și condiționare a aerului!
ROMEXPO organizează Romtherm 2024, eveniment care face parte din conceptul home & deco Totul Pentru Casa Ta 2024.
ROMTHERM se va desfășura în perioada 14-17 martie 2024 și va prezenta noutățile din domeniul instalațiilor de alimentare cu apă, sanitare și canalizare, instalațiilor de alimentare cu gaze, instalațiilor tehnologice, instalațiilor termice, de încălzire, instalațiilor de ventilare, climatizare, frigorifice, a produselor și instalațiilor cu rol în securitatea la incendiu, fiind un eveniment adresat producătorilor, importatorilor și distribuitorilor, la nivel național și internațional.
ROMTHERM reprezintă locul ideal atât pentru prezentarea produselor și serviciilor din domeniu, cât și pentru facilitarea întâlnirilor directe dintre consultanți, contractori și utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.
În ofertele companiilor expozante, veți regăsi: instalații de alimentare cu apă, sanitare și canalizare, instalații de alimentare cu gaze, instalații tehnologice, termice, de încălzire, de ventilare, climatizare și frigorifice, dar și produse și instalații cu rol în securitatea la incendiu.
Pe întreaga perioada a expoziției, veți putea asista la prezentări și demonstrații ale tehnologiilor și inovațiilor propuse de către firmele participante, veți avea ocazia să încheiați contracte, să semnați parteneriate, să achiziționați direct produsele expuse și să participați la conferințele informative, demonstrațiile și celelalte evenimente organizate.
Ca în fiecare an, Romtherm facilitează întâlnirea celor mai importante firme care produc, distribuie și importă sisteme performante, echipamente de ultimă generație și tehnologii nou introduse pe piață.
În aceeași perioadă cu ROMTHERM, se vor desfășura CONSTRUCT AMBIENT EXPO – Expozitie de constructii si finisaje, MOBILA EXPO – Târg de mobilă si EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziția internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit.
Pentru mai multe informații adresează-te echipei de organizare pentru a afla care sunt condițiile de participare:
🔺️ romexpo@romexpo.ro
🔻 mihaela.costeniuc@romexpo.ro

Sus