TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI – ROMEXPO

ianuarie 11, 2024by Săndulache Andreea
2024 iulie

 

      Târgul de Turism al României 

15 – 18 februarie 2024

 

ROMEXPO organizează Târgul de Turism al României, care continuă tradiția continuă la a 49-a ediție.

 

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României are loc în perioada 15 – 18 februarie 2024, fiind dedicat atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât si zonelor turistice din România prin intermediul: Unitatilor Administrativ Teritoriale, Consiliilor Județene, Primăriilor, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism.

 

Expoziția prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale.

 

Târgul de Turism al României reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

 

Totodată, prin organizarea Târgului de Turism al României, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

 

Târgul de Turism al României contribuie în continuare la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din România, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei în contextual actual, împreună cu autoritățile din domeniu.

 

 

 

Sus