Târgul Mobila Expo 2024 – ROMEXPO

ianuarie 30, 2024by Săndulache Andreea
2024 iulie

 

Târgul Mobila Expo 2024

 

 

 

 

Romexpo vă invită să participați în calitate de expozant la Târgul Mobila Expo 2024, CEL MAI IMPORTANT TÂRG DIN INDUSTRIA MOBILEI din România, organizat la Romexpo în perioada  14 – 17 martie 2024.

 

Manifestarea reprezintă cadrul ideal de expunere a  creațiilor în fața unui public larg și locul în care puteți evidenția estetica și calitatea pieselor de mobilier produse de compania dumneavoastră.

 

Considerăm ca prin participarea la acest târg veți:

  • avea ocazia de a vă  conecta cu alți profesioniști din industrie, furnizori și potențiali clienți.

  • face schimb de idei și experiențe, ce poate deschide oportunități de afaceri și colaborări profitabile.

  • intensifica vânzările produselor și serviciilor de care dispuneți, într-un timp foarte scurt.

  • crește vizibilitatea și notorietatea brandului companiei dumneavoastră și ale

produselor pe care le concepeți și realizați.

 

În  aceeași perioadă cu MOBILA EXPO se vor desfășura la Romexpo alte 3 expoziții specializate, din domenii complementare, CONSTRUCT AMBIENT EXPO – Expoziție de construcții si finisaje, ROMTHERM – expoziție pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și condiționare a aerului si EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziția internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit.

 

Înscriindu-vă la Târgul Mobila Expo 2024 prin intermediul Camerei de Comert și Industrie Neamț, veți beneficia de costuri de participare preferențiale.

Așteptăm cu interes răspunsul dumneavoastră până la data de 15 februarie 2024, pe email relatii@ccint.ro, sau la telefon 0724221593 – persoană de contact Răzvan Manea.

Sus