„MOBILITAS 2021 SGA 2” COS-EYE-SGA-2018-04-01 – Program ERASMUS FOR YOUNG ENTREPRENEURS

Proiect implementat în calitate de partener alături de MateraHUB din Italia – Solicitant, Fundacio Centro Europeo de Empresas e Innovacion de Albacete Spania, Bildung und projekt Netzwerk GMBH (BUPNET) Germania, Van der Vliet Evidence Based Training Olanda, Rinova UK, Camera de Comert Italiana din Lyon Franta, Cooperativa Bncara pentru Europa, CBE GEIE Belgia, Intercollege Danemarca, Fundatia MOST, Polonia.

Proiect finantat de Comisia Europeana  

Perioada de implementare: 01.02.20219 – 31.01.2023

Obiectiv: Schimbul de experienta, idei, concepte si strategii dintre  antreprenori care participa la stagiile de practica din Cresterea cunostintelor in antrepreoriat ale noilor antreprenori prin participarea la stagii de practica.

Activitate principala: intermedierea și finanțarea participarii la stagii de practică pentru noi antreprenori în întreprinderi gazdă cu experiență, care activeaza in acelasi domeniu de activitate.

Indicatori de realizat:  35 noi antreprenori și 7 antreprenori gazdă din România. Valoarea alocației financiare nerambursabile: 148.500 Euro.

Rezultate:  23 noi antreprenori si un antreprenor gazda si-au finalizat stagiul, iar 3 noi antreprenori au relatii in desfasurare.

Sus