Proiect MOBILITAS 2021 SGA 1

2024 iunie

CCI Neamț a implementat în calitate de partener proiectul MOBILITAS  2021 SGA 1 (februarie 2017- ianuarie 2019) alături de alături de MateraHUB din Italia – Solicitant, Fundacio Centro Europeo de Empresas e Innovacion de Albacete – Spania, Bildung und projekt Netzwerk GMBH (BUPNET) Germania, Scholten Consultancy Olanda, Rinova UK, Camera de Comerț Italiană din Lyon Franța, Cooperativa Bancară pentru Europa,CBE GEIE Belgia, Intercollege Danemarca, Fundația Societatea Mobilă deschisă prin tehnologia fără fir MOST, Polonia.

În cadrul proiectului s-au organizat stagii de practică în care tinerii antreprenori au lucrat împreună cu antreprenori gazdă învățând să implementeze un plan de afaceri, să conducă o companie și toate celelalte aspecte legate de dezvoltarea unei afaceri de succes.

 

Stagiul a fost parţial finanţat de Comisia Europeană și în cadrul acestui proiect au participat 23 noi antreprenori. Valoarea alocației financiare nerambursabile acordată tinerilor antreprenori a fost în valoare de 104.700 Euro.

 

Proiectul s-a finalizat în 31 ianuarie 2019.

Sus