Consultanta și organizarea de evenimente de bussines

2024 iunie

Camera de Comerț și Industrie Neamț organizează EVENIMENTE de BUSSINES, MISIUNI ECONOMICE și TOPUL ANUAL AL FIRMELOR NEMȚENE.

Organizăm EVENIMENTE DE BUSSINES, precum simpozioane, mese rotunde,  prezentări de firmă, și oferim consultanță în ceea ce privește organizarea acestora.

Organizăm MISIUNI ECONOMICE, în vederea promovării intereselor economice ale mediului de afaceri nemțean pe plan mondial.

Principalele obiective ale Misiunilor Economice fiind: vizitarea de Târguri și Expoziții Internaționale,  organizarea de întâlniri de afaceri, identificarea de oportunități de internaționalizare a afacerii.

Camera de Comerț și Industrie Neamț organizează Misiunea Economică la  EXPOZIȚIA MONDIALĂ din Dubai în perioada 26 februarie – 3 martie.

TOPUL FIRMELOR NEMȚENE din județul Neamț reprezintă un barometru al situației economiei locale din ultimul an fiscal, oferind o imagine reală asupra potențialului comunității de afaceri nemțene prin evidențierea rezultatelor pe care le-au înregistrat firmele. În cadrul evenimentului sunt premiate firmele care s-au remarcat prin performanță și excelență în afaceri.

Sus