BIFE-SIM 2023  Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii

2024 iunie

ROMEXPO anunță 

 

BIFE-SIM 2023

 Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii

21-24 septembrie 2023

 

 

BIFE-SIM 2023 reprezentă 4 zile de inspirație pentru cei care vor să fie la curent cu ultimele concepte și tendințe în materie, dar și o incursiune inedită în lumea mobilierului de serie sau unicat, produs în România sau pe plan internațional, minimalist sau îmbogățit cu motive tradiționale autohtone.

 

Divizat în sectoare tematice, târgul reunește oferta Saloanelor de mobilier clasic, design, confort, decorațiuni și corpuri de iluminat, unde vizitatorii au parte de sfaturi și idei pentru transformarea casei în căminul ideal, în concordanță cu personalitatea și preferințele fiecăruia, și pe cea a Salonului de bucătării, care completează conceptul de amenajare și design interior.
Totodată, BIFE-SIM 2023 întregește tabloul industriei mobilei, prezentând și o ofertă bogată de echipamente, utilaje și materii prime pentru industria lemnului, destinată eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii.

 

Vă așteptăm la expoziția BIFE-SIM – Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii, la Pavilionul B2 al Complexului Expozițional Romexpo, în perioada 21-24 septembrie 2023, pentru a alege obiecte de mobilier dar și multe alte surprize pentru un design interior rafinat.

 

Detaliile privind condițiile tehnice, economice și financiare sunt disponibile pe site-ul manifestării, www.bife-sim.ro, iar pentru informații suplimentare privind participarea la BIFE – SIM 2023, vă stăm cu plăcere la dispoziție, la datele de contact:

Mihaela Costeniuc (Pane) – Coordonator Proiect
Mobil: +40 749.275.222
E-mail: mihaela.pane@romexpo.ro
Sus