BIFE – SIM Târg internațional de mobilă, accesorii și echipamente, în perioada 21 – 24 septembrie 2023, în Pavilionul B2

2024 iunie

BIFE – SIM

Târg internațional de mobilă, accesorii și echipamente,

 

21 – 24 septembrie 2023, Pavilionul B2

Romexpo anunta BIFE-SIM 2023

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că, Romexpo în colaborare cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camerele de Comerț și Industrie din România (CCI), organizează:

BIFE – SIM
Târg internațional de mobilă, accesorii și echipamente,
în perioada 21 – 24 septembrie 2023, în Pavilionul B2

Târgul internațional BIFE – SIM continuă tradiția la cea de-a 31-a ediție!

  • Expoziția își propune să prezinte noutăți din industria mobileiși se adresează companiilor de profil din România și din străinatate, respectiv: producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni specifice, cât și celor care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului.

    • Târgul BIFE – SIM reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

     Prin organizarea Târgului BIFE – SIM, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Incurajăm toate firmele din domeniu să-și creeze strategia de participare la BIFE – SIM 2023, aceasta reprezentând cea mai eficace variantă de promovare a produselor și serviciilor din domeniu, într-un cadru profesionist.

 

Astfel, tarifele valabile pentru firmele membre Asociației Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camerelor de Comerț și Industrie din România (CCI), interesate să participe la BIFE – SIM, sunt următoarele:
• Chirie spatiu neamenajat cu 1 latura liberă: 54 Euro/mp + TVA;
• Chirie spatiu neamenajat cu 2 laturi libere: 56 Euro/mp + TVA;
• Chirie spatiu neamenajat cu 3 laturi libere: 58 Euro/mp + TVA;
• Chirie spatiu neamenajat cu 4 laturi libere: 60 Euro/mp + TVA.

 

Având în vedere parteneriatul de succes derulat în anii precedenți între ROMEXPO și Camera de Comerț și Industrie pe care cu onoare o reprezentați, vă invităm să ne fiți alături și la acest eveniment. Vă adresăm pe această cale rugămintea de a dispune difuzarea acestor informații în mediul de afaceri, în vederea participării firmelor interesate în calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

 

Detaliile privind condițiile tehnice, economice și financiare sunt disponibile pe site-ul manifestării, www.bife-sim.ro, iar pentru informații suplimentare privind participarea la BIFE – SIM 2023, vă stăm cu plăcere la dispoziție, la datele de contact:

Mihaela Costeniuc (Pane) – Coordonator Proiect

Mobil: +40 749.275.222

E-mail: mihaela.pane@romexpo.ro

Sus