FUNDATIA pentru DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE a lansat două noi apeluri de finanțare

august 17, 2020by bogdan
2024 iunie

FUNDATIA pentru DEZVOLTAREA SOCIETATII CIVILE a lansat două noi apeluri de finanțare în valoare totală de 3.250.000 euro, respectiv:
Apelul #9 – Diversificarea surselor de finanțare, granturi pentru fundraising între 15.000 și 100.000 euro, obiectivul acestui Apel fiind dezvoltarea capacității de strângere de fonduri a ONG-urilor.
Apelul #11 – Sprijin strategic pentru dezvoltarea capacității organizațiilor neguvernamentale, granturi pentru dezvoltarea capacității ONG-urilor între 100.000 și 250.000 euro. Obiectivul Apelului #11 este dezvoltarea capacității ONG-urilor de a deveni sustenabile într-un context social și economic în schimbare, având, în același timp, un impact puternic în comunitățile pe care le deservesc.
Solicitanti eligibili:
– Organizatii neguvernamentale si non-profit (ONG), infiintate legal, cu personalitate juridica, organizate si conduse conform prevederilor OG 26/2000 si/sau Legii 21/1924 privind asociatiile si fundatiile,
– Fundatiile pentru tineret de la nivel judetean si ale municipiului Bucuresti,
– Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania si a structurilor sale cu personalitate juridica.

Informații despre cele două apeluri, documentele de aplicare și cum poate fi accesată platforma online sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro/apeluri sau pe site-ul www.eeagrants.ro secțiunea „Apeluri de proiecte”.

Sus