INDAGRA FOOD 25 – 29 octombrie 2023

2024 iulie

INDAGRA FOOD


 CEL MAI IMPORTANT TÂRG DIN INDUSTRIA ALIMENTARĂ

25 – 29 octombrie 2023

Târgul INDAGRA FOOD este organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România și se desfășoară în perioada 25 – 29 octombrie 2023, în cadrul centrului expozițional Romexpo – Pavilionul B2, precum și platformele exterioare.
În aceeași perioadă cu INDAGRA FOOD 2023, va avea loc INDAGRA – Târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, pavilion B1.
Expoziția prezintă noutățile  industriei alimentare, adresându-se companiilor de profil din România și din străinătate, respectiv producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, dar și domeniului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui.
INDAGRA FOOD  reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist. Asociațiile și școlile profesionale din domeniul INDAGRA FOOD  vor organiza, în special pentru publicul specialist, conferințe cu tematică actuală, dar și demonstrații, concursuri și workshopuri culinare.
Prin organizarea INDAGRA FOOD, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.
Mai multe informatii regăsiți pe site-ul oficial al ROMEXPO:
https://www.indagra-food.ro/ro/

Sus