Întâlnire de lucru DIGITALIZAREA IMM-URILOR – GRANT DE PÂNĂ LA 100.000 EURO PE ÎNTREPRINDERE CARE SĂ SPRIJINE IMM-URILE ÎN ADOPTAREA TEHNOLOGIILOR DIGITALE de tip ERP

mai 3, 2023by bogdan
2024 iunie

Camera de Comerț și Industrie Neamț împreună cu Primăria Municipiului Roman,

Roman, vă invită la Întâlnirea de lucru care va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Roman, miercuri 10 mai 2023, ora 12.00.

          Întâlnirea  are ca tematică DIGITALIZAREA IMM-URILOR – GRANT DE PÂNĂ LA 100.000 EURO PE ÎNTREPRINDERE CARE SĂ SPRIJINE IMM-URILE ÎN ADOPTAREA TEHNOLOGIILOR DIGITALE de tip ERP (un sistem de soluții software care ajută managementul unei companii să țină evidența resurselor și proceselor de afaceri existente).

Înscriere

Prezentarea va fi susținută de reprezentanții firmei Softnet Consulting, companie de consultanță pe piața soluțiilor informatice de business, cu o experiență de peste 22 de ani în care a implementat cu succes peste 800 de proiecte pe diverse industrii, care a dobândit o expertiză amplă în managementul proiectelor software, analiza proceselor și fluxurilor informaționale de afaceri.

          Scopul întâlnirii îl reprezintă conștientizarea și informarea agenților economici privind folosirea Deciziilor bazate pe date – rapoarte inteligente de business și a sistemelor  ASIS ERP (soluții software care ajută managementul unei companii sa țină evidența resurselor și proceselor de afaceri existente), adaptate pe diferite ramuri de activitate cum ar fi producție, agricultură, vinificație, transporturi, construcții, retail-distribuție, servicii profesionale, utilități.

În speranța că veți da curs invitației noastre, așteptăm confirmarea dumneavoastră până pe data de 8 mai 2023 la telefon 0233216663, email relatii@ccint.ro sau mobil: 0759138901 – Andreea Săndulache, 0724221593 – Răzvan Manea.

INTRAREA ESTE LIBERĂ


În cazul renunţării la participare sau neaccesării platformei online din motive ce ţin de participant, suma achitată nu se restituie. În cazul în care, din motive obiective, seminarul nu se mai desfăşoară, Camera de Comerţ şi Industrie Neamț va restitui participantului suma achitată. Formularul de înregistrare completat reprezintă expresia de voinţă a părţilor şi ţine loc de contract.

Prin apăsarea butonului "Transmitere" se va genera un mesaj automat către Camera de Comerţ şi Industrie Neamț, conţinând informaţiile de mai sus.
Prin apăsarea butonului "Transmitere", acceptaţi prelucrarea de către noi a informaţiilor completate în formular, în scopul înregistrării şi asigurării comunicării ulterioare.

Sus