INVITATIE LA MASA ROTUNDA – PROIECT ISPAM

U.A.T. Județul Neamț, prin Consiliul Județean Neamț, inițiază Masa rotundă, care are ca temă „Metode și tehnici de prevenire a corupției din cadrul proiectului “ISPAM – Instrumente Standardizate și Proceduri Anti Mită Pentru U.A.T. Județul Neamț” organizată în Municipiul Piatra Neamț în data de 31.05.2022 la sediul Consiliului Județean Neamț, strada Alexandru cel Bun, nr. 27, Piatra Neamț, Sala Mihail Sadoveanu, ora 11:00.
În cadrul Mesei rotunde vor fi abordate aspecte relevante privind identificarea metodelor și tehnicilor de prevenire a corupției, precum și realizarea unor schimburi de bune practici în vederea sprijinirii îmbunătățirii monitorizării și implementării măsurilor anticorupție și va avea ca invitați reprezentanți ai instituțiilor publice, reprezentanți ai societății civile, reprezentanți ai mediului de afaceri și alți actori relevanți la nivelul comunității cu atribuții în domeniul prevenirii și combaterii corupției.
Cu acest prilej vă invităm să luați parte la întâlnire, iar pentru mai multe informații, persoana de contact este doamna Alina – Mariana HÂRLEA, expert comunicare în cadrul proiectului, telefon 0740.039.613, email: ispam.cjnt@gmail.com.
Termenul limită pentru confirmarea de participare la întâlnire este vineri, 13.05.2022.
Camera de Comerț și Industrie Neamț

 

Sus