MOLDOVA AGRICOLĂ EXPO – TÂRG DEDICAT FERMIERILOR DIN ROMÂNIA

august 18, 2023by Săndulache Andreea
2024 iunie

 

MOLD AGRO EXPO

MOLDOVA AGRICOLĂ EXPO 2023

TÂRG DEDICAT FERMIERILOR DIN ROMÂNIA

 

 

În perioada 21  – 24 septembrie 2023 Asociația Forța Fermierilor, firma MARSAT SA Roman și Grupul Agrointeligența, vor organiza pe platforma MARSAT din Municipiul Roman, str. Ștefan cel Mare, nr. 276 (Siloz Marsat) prima ediție a târgului tematic „Mold Agro Expo”, iar Camera de Comerț și Industrie Neamț va fi partener în organizarea evenimentului.

 

Fermierii din județele Moldovei vor putea participa la o expoziție profesională regională dedicată activității lor, unde vor putea afla cele mai noi și eficiente soluții propuse, de la utilaje și mașini agricole, tehnologii de irigații, instrumentele digitale pentru managementul costurilor și producției, la prezentări și demonstrații profesionale în premieră.

 

 

În cadrul târgului va fi organizat și un sector dedicat producătorilor locali, ocazie cu care vă invităm pe toată perioada târgului să participați pentru a vă expune și promova produsele proprii și pentru a intra în contact direct cu specialiști din domeniul agroalimentar dar și cu publicul larg.

 

De asemenea în cadrul Mold Agro Expo, în data de 22 septembrie avea loc un Târg al Forței de Muncă din sectorului agroalimentar, unde vă invităm să vă expuneți oferta locurilor de muncă vacante la unul dintre standurile de prezentare pe care organizatorii vi-l pun la dispoziție în mod gratuit.

Mai multe informatii despre eveniment regăsiți pe pagina oficială a evenimentului:
https://agrointel.ro/268592/moldova-agricola-expo-impact-maxim-pentru-expozanti/

Alte detalii se pot obține la telefon 0721026727, persoană de contact Adriana Ceangu, Șef Compartiment Târguri și Relații Interne sau 0759138901 Andreea Săndulache, consultant Târguri și Relații Interne.
Sus